SELAMAT DATANG KE BLOG KURSUS URUT

Sunday, December 6, 2009

KURSUS URUT TRADISIONAL


KURSUS URUT TRADISIONAL
Bertempat di rumah saya. Sila lihat peta atas. Harap maklum dan harap faham betul2 sebelum menghubungi saya. Terimakasih.
K
ELAS URUT TRADISIONAL DIADAKAN SETIAP HARI, HANYA MENGAJAR DUA ORANG SETIAP SESI, SETIAP SESI MENGAMBIL MASA 9 JAM Atau lebih. TEMUJANJI SAHAJA, BAYARAN IALAH RM 500, DIBAYAR SEKALIGUS, AKAN DIAJAR SELAMA dua HARI ATAU SAMPAI PANDAI. SIJIL AKAN DIBERI . ( KALAU IKUT PENGALAMAN SAYA SIJIL TAK PENTING SANGAT/ TAK PERNAH ORANG TANYA PUN, YANG PENTING PANDAI/MAHIR )YURAN YANG DIKENAKAN KAN MURAH BERBANDING DITEMPAT LAIN YANG MENCECAH ANGKA RIBU2. Cuba survey dulu.

KURSUS YANG DIAJAR IALAH URUT SELURUH BADAN.
ORANG SIHAT ATAU SAKIT

Anda kena belajar teori dan praktikal untuk mahir.
Anda tidak akan pandai jika belajar dari buku atau cd video tanpa ada guru. Kecuali jika anda sudah ada asas dan tahu teknik mengurut.

Anda memang boleh mengurut jika belajar melalui buku urut atau video cd urut, tetapi anda masih tidak tahu letak urat dan tempat-tempat yang boleh diurut dan tidak boleh diurut dengan tepat. Kecuali anda memang sudah ada asas mengurut.finger pointing down


KELEBIHAN DAN KEBAIKAN JIKA ANDA MAHIR MENGURUT.

1- BOLEH MENAMBAHKAN PENDAPATAN , HANYA GUNAKAN SKILL YANG ANDA ADA DENGAN MEMPROMOSI KAN PERKHIDMATAN ANDA SEPERTI SAYA. BOLEH BERMULA DENGAN KAWAN2, SAUDARA MARA, INTERNET, BLOG SEPERTI SAYA, ( FREE JE ) IKLAN DI SURATKABAR ( YANG NI KENA BAYAR LAH ) DAN SEBAGAINYA. KALAU NAK LAGI MURAH TAMPAL IKLAN DIMANA2 MACAM YANG SELALU KITA NAMPAK. ( SAYA TAK SYORKAN ).

2- TIDAK PERLUKAN MODAL YANG BANYAK ( SELAIN DARI YURAN KURSUS). BOLEH DILAKUKAN DIRUMAH ATAU KETEMPAT PESAKIT, SEPERTI DIRUMAH HOTEL DAN SEBAGAINYA.

3- MODAL YURAN SEBANYAK RM 500 AKAN ANDA PEROLEHI SEMULA SELEPAS ANDA MENGURUT 10 ORANG DENGAN KADAR RM 50 SEJAM ( HARGA STANDARD ). JIKA KELUAR KE TEMPAT PESAKIT, BOLEH DI CAJ LEBIH MENGIKUT LOKASI/JARAK TEMPAT. (RM 80 atau lebih SEJAM, ikut lokasi STANDARD).

4- SELAIN ITU ANDA BOLEH GUNAKAN SKILL INI UNTUK MENGURUT ANAK ISTERI, AYAH IBU DAN SEBAGAINYA TANPA PERLU MENGUPAH ORANG LAIN.

5- MENGERAT KAN HUBUNGAN SESAMA SUAMI ISTERI. DAN RAMAI KAWAN.

6- KEMAHIRAN INI BOLEH DIGUNAKAN SEHINGGA KE TUA SEPERTI AYAH SAYA YANG SUDAH BERUMUR 67 TAHUN SEMAKIN RAMAI ORANG CARI DIA.

7- Jika dilakukan dirumah, anda tak perlu kemana-mana. Duit datang kerumah anda setiap hari. Dapat rezki lebih jangan lupa sedekah-sedekah lah pada yang memerlukan Supaya lebih berkat dan rezki berlipat ganda. Aminnn.finger pointing down

PENDAPATAN ANDA JIKA DILAKUKAN SECARA SAMBILAN

1- JIKA RM 50 SEHARI X DENGAN 30 HARI = RM 1500 ( KALAU 2 ORG DAH RM 3000 )

2- JIKA RM 80 SEHARI ( OUT CALL ) X DENGAN 30 HARI = RM 2400 ( KALAU 2 ORG DAH RM 4800 )


3- JIKA SEPENUH MASA PENDAPATAN ANDA AKAN LEBIH BERLIPAT GANDA JIKA ANDA RAJIN.

BOLEH MENCECAH RM 10,000. KALAU NAK LEBIH LAGI BUKA PUSAT URUT DAN UPAH TUKANG URUT YANG MAHIR, RAMAI2 INSYALLAH, ANDA CUMA AMBIL KOMISYEN. TAPI BIAR BERMULA DENGAN SEDIKIT, CARI PENGALAMAN DULU. DAN TERUS BELAJAR SKILL LAIN2.LOKASI DI
No7 Lot 5145 jalan kolam air off jalan empangan klang gate taman melawati 21C, BELAKANG HOSPITAL TAWAKAL, JALAN PAHANG, KUALA LUMPUR. HUBUNGI,
HP; 0122948937 ARIE. temujanji saja.

Untuk memastikan  maklumat terkini klik disini